€750,-
Per Day
€-
Per Hour
€-
Per Transfer Aeroport

Audi S5

Altijd al de wens gehad om in een prachtige, zeer luxe uitgevoerde Audi S5 te rijden? Wij bieden je de mogelijkheid! Of het nou voor jou trouwdag is, voor een gala of gewoon zomaar als mooie ervaring. Bij ons is alles mogelijk om jou een onvergetelijke dag te bezorgen in jou droomauto.

De Audi S5 is een zeer gewild soort onder auto liefhebbers die van snelheid en luxe houden. Dit nieuwste model is met zijn strakke lijnen en mooie geluid een echte blikvanger. Deze Audi beschikt over een 3,0 liter TFSI V6 motor met maar liefst 354pk. Dit alles zorgt er vor dat deze auto in slechts 4,7 van 0 naar 100 km/u sprint! De auto is voorzien van alle denkbare luxe, denk hierbij aan rondomzicht camera, bots waarschuwingssysteem en nog veel meer.

Als auto liefhebber zijnde is meerijden in deze auto natuurlijk al een hele ervaring op zich, maar hoe geweldig zou het voelen om zelf de macht over het stuur te hebben van deze zeer krachtige en luxe Audi? Wij bieden u de mogelijkheid om de auto te huren zonder chauffeur, de enige voorwaarde die hier aan verbonden zit is dat de bestuurder minimaal 1 jaar in het bezit is van een geldig B-Rijbewijs.

Deze Audi S5 is te huren voor slechts 750,- per dag! bij deze prijs inbegrepen zitten 150 vrije kilometers, na deze 150 vrije kilometers wordt er een tarief gerekend van 0,99,- per gemaakte kilometer.

Specifications

Pickup Location: Breng- en haal service mogelijk in overleg
Fuel Policy: Exclusief brandstof
Mileage allowance: 150 km vrij
Gearbox: Manual
Doors: 3
Passengers: 5
Luggage:

Features

Leave a comment