€895,-
Per Day
€-
Per Hour
€-
Per Transfer Aeroport

Chevrolet Corvette C7 Stringray

Altijd al de wens gehad om in een prachtige en enorm snelle Chevrolet Corvette C7 Stringray te rijden? Wij bieden jou hiervoor de mogelijkheid! Of het nou voor jou trouwdag of gala is of gewoon zomaar als mooie ervaring. deze Chevrolet Corvette C7 Stringray gaat jou als auto liefhebber zijnde absoluut een onvergetelijke dag bezorgen!

De Chevrolet Corvette is voorzien van een enorm krachtige motor met maar liefst 466pk, dit in combinatie met het 4 dubbele uitlaatsysteem zorgt voor een geweldig geluid. Ook beschikt deze auto over een cabriodak dat automatisch te openen is met een simpele druk op de knop, binnen enkele seconden rijdt u met dakje open. De Corvette is voorzien van het meest uitgebreide optie pakket, met opties als premium Bose speakers en stoel-ventilatie. Het fel rode volledig lederen interieur zorgt er voor dat de auto nog meer een blikvanger is dan dat het normaal al is.

Als auto liefhebber zijnde is meerijden in deze Corvette natuurlijk al een ervaring op zich. Maar hoe zou het voelen als jij zelf de macht over stuur zou hebben? Wij bieden u de mogelijkheid om de auto te huren zonder chauffeur! De enige voorwaarde die hier aan verbonden zit is dat de bestuurder minimaal 1 jaar in het bezit is van een B-Rijbewijs.

Deze Chevrolet Corvette C7 Stingray is te huren voor slechts 895,- per dag. Bij deze prijs inbegrepen zitten 150 vrije kilometers, hierna wordt een tarief gerekend van slechts 0,99-, per gereden kilometer. Bedrag is incl. btw en verzekering.

Specifications

Pickup Location: Breng- en haal service mogelijk in overleg
Fuel Policy: Exclusief brandstof
Mileage allowance: 150 km vrij
Gearbox: Manual
Doors: 2
Passengers: 2
Luggage:

Features

Leave a comment