€199
Per Day
€-
Per Hour
€-
Per Transfer Aeroport

Citroën 2CV oranje

Op zoek naar een bijzondere auto om te huren? Kies dan voor deze Citroën 2cv oranje! De lelijke eend is een ontzettend leuke auto om eens een dag mee op pad te gaan. Ga voor een leuke puzzeltocht of kies voor een mooie rondje Nederland met onderweg een picknick. Het kan allemaal!

De Citroën 2cv komt uit 1986 en is daarmee een echte oldtimer. Er is plek voor vier personen in de lelijke eend. Daarnaast zijn er veel meer eenden die wij verhuren: lavendel, rood, mintgroen, bordeaux, wit, oranje, zwart, geel, grijs en groen.

Het is een optie om zelf de auto te besturen, geweldig toch? Dit kan wanneer jij minimaal één jaar in het bezit bent van een rijbewijs. Het is ook een optie om de luxe auto inclusief chauffeur te huren, houd dan wel rekening met het aantal personen dat in de auto past.

De Citroën 2CV oranje is te huur vanaf €199,- per dag. Dit is inclusief 100 vrije kilometers, btw en verzekering. Wil je meer dan 100 kilometer per dag rijden? Geen probleem dit kan tegen een tarief van slechts €0,35 per gereden kilometer.

Specifications

Pickup Location: Breng- en/of haalservice mogelijk
Fuel Policy: Vol is vol
Mileage allowance: 100km
Gearbox: Manual
Doors: 2
Passengers: 4
Luggage:

Features

Leave a comment