€199
Per Day
€-
Per Hour
€-
Per Transfer Aeroport

Citroën 2CV Rood

Altijd al de wens gehad om in een lelijke eend te rijden? Wij bieden u de mogelijkheid! Of het nou voor jouw trouwdag, gala of gewoon zomaar als mooie ervaring is. Deze Citroën 2CV gaat jou als auto liefhebber zijnde absoluut een onvergetelijke dag bezorgen!

Een dag op pad met een andere auto? Dan is een lelijke een goede keus! Deze echte klassieker is ontzettend betrouwbaar en zorgt voor vrolijke blikken onderweg. De ronde opstaande koplampen hebben zorgen voor een blije uitstraling. Zo kun jij een hele dag lachend op avontuur met deze leuke oldtimer.

Het leukst is natuurlijk om zelf te rijden, dat kan! Bij ons is het mogelijk om een luxe auto te huren en zelf te rijden wanneer je minimaal één jaar een rijbewijs hebt. Erg handig wanneer jullie met vier op pad willen, dat past precies in deze Citroën 2CV rood. Naast de rode kleur hebben wij de eend ook in: lavendel, wit, mintgroen, bordeaux, oranje, zwart, geel, grijs en groen.

Deze rode Citroën 2CV te huren voor slechts €199,- per dag. Bij deze prijs inbegrepen zitten 100 vrije kilometers inclusief btw en verzekering. Na deze 100 vrije kilometers wordt er een tarief gerekend van slechts €0,35 per gereden kilometer.

Specifications

Pickup Location: Breng- en/of haalservice mogelijk
Fuel Policy: Full to Full
Mileage allowance: 100km
Gearbox: Manual
Doors: 2
Passengers: 4
Luggage:

Features

Leave a comment