€199
Per Day
€-
Per Hour
€-
Per Transfer Aeroport

Citroën 2CV wit

Op pad met zo’n prachtige klassieker? Deze droom kan werkelijkheid worden! De Citroën 2CV is inzetbaar voor allerlei evenementen zoals een bruiloft, gala of gewoon zomaar. Het belooft een onvergetelijke dag te worden als jij op avontuur gaat met deze luxe auto.

Een lelijk eend kent iedereen maar de echte benaming Citroën 2CV is voor veel mensen onbekend, voor autoliefhebbers niet natuurlijk. Dit is een witte versie, die ideaal is voor bruiloften of gala’s. Daarnaast zijn er veel meer eenden die wij verhuren: lavendel, rood, mintgroen, bordeaux, oranje, zwart, geel, grijs en groen.

Het is een optie om zelf de auto te besturen, geweldig toch? Dit kan wanneer jij minimaal één jaar in het bezit bent van een rijbewijs. Het is ook een optie om de luxe auto inclusief chauffeur te huren, houd dan wel rekening met het aantal personen dat in de auto past.

De Citroën 2CV wit is te huur vanaf €199,- per dag. Dit is inclusief 100 vrije kilometers, btw en verzekering. Wil je meer dan 100 kilometer per dag rijden? Geen probleem dit kan tegen een tarief van slechts €0,35 per gereden kilometer.

Specifications

Pickup Location: Breng- en/of haalservice mogelijk
Fuel Policy: Vol is vol
Mileage allowance: 100km
Gearbox: Manual
Doors: 2
Passengers: 4
Luggage:

Features

Leave a comment