€599,-
Per Day
€-
Per Hour
€-
Per Transfer Aeroport

Dodge Challenger

Altijd al de wens gehad om in een echte muscle car te rijden? Bij bieden jou de mogelijkheid! Of het nou voor jou trouwdag is of gewoon zomaar als mooie ervaring, Deze Dodge Challenger gaat jou als auto liefhebber zijnde absoluut een onvergetelijke dag bezorgen!

Deze Dodge Challenger staat bekend als de ultieme Amerikaanse muscle car, Het uiterlijk en de 310pk met dubbele uitlaatsysteem zorgen samen voor een woeste uitstraling en een geweldig geluid! Ook het interieur van deze auto mag er zeker wezen en is van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan bijvoorbeeld cruisecontrol, zwart lederen stoelen en een audio systeem dat zorgt voor een prachtige sound!

Als auto liefhebber zijnde is meerijden in deze auto natuurlijk al een hele ervaring, maar hoe geweldig zou het voelen om heel de dag zelf te mogen rijden? Bij ons is dat mogelijk om de auto te huren zonder chauffeur, De enige voorwaarde die hier aan verbonden zit is dat de bestuurder minimaal 1 jaar in het bezit is van een geldig B-Rijbewijs.

Deze Dodge Challenger is te huren voor slechts 599,- per dag. Bij deze prijs zitten 150 vrije kilometers inbegrepen. Na de eerste 150 vrije kilometers wordt er een tarief gerekend van 0,75-, EUR per gereden kilometer.

Specifications

Pickup Location: Breng- en haal service mogelijk in overleg
Fuel Policy: Exclusief brandstof
Mileage allowance: 150 km vrij
Gearbox: Manual
Doors: 3
Passengers: 2
Luggage:

Features

Leave a comment