€449
Per Day
€-
Per Hour
€-
Per Transfer Aeroport

Ford Mustang cabrio

Altijd al de wens gehad om in een Ford Mustang te rijden? Wij bieden u de mogelijkheid! Of het nou voor jouw trouwdag, gala of gewoon zomaar als mooie ervaring is. Deze Ford gaat jou als auto liefhebber zijnde absoluut een onvergetelijke dag bezorgen!

Al vanaf het moment dat de eerste Ford Mustang geproduceerd werd, was het een populaire auto. Toentertijd kwam dit met name door de lage prijs van de sportauto. Tegenwoordig zijn er maar weinig auto liefhebbers die de Amerikaanse klassieker niet kunnen waarderen. De rode kleur van deze Mustang zorgt ervoor dat jij alle bekijks trekt.

Is het jouw droom om zelf zo’n oldtimer te mogen rijden? Dan ben je hier aan het goede adres. Een luxe auto huren zoals deze kan bij ons eenvoudig. Zelf rijden is een mogelijkheid wanneer jij minimaal één jaar in het bezit bent van een geldig rijbewijs.

Deze Ford Mustang cabrio is te huren voor slechts €449,- per dag. Bij deze prijs inbegrepen zitten 100 vrije kilometers inclusief btw en verzekering. Na deze 100 vrije kilometers wordt er een tarief gerekend van slechts €0,35 per gereden kilometer.

Specifications

Pickup Location: Breng- en/of haalservice mogelijk
Fuel Policy: Full to Full
Mileage allowance: 100km
Gearbox: Auto
Doors: 2
Passengers: 4
Luggage:

Features

Leave a comment