€699,-
Per Day
€-
Per Hour
€-
Per Transfer Aeroport

Jaguar F-Type Cabrio

Altijd al de wens gehad om in een Jaguar F-Type Cabrio te rijden? Wij bieden u de mogelijkheid! Of het nou voor jouw trouwdag, gala of gewoon zomaar als mooie ervaring is. Deze Jaguar F-Type gaat jou als auto liefhebber zijnde absoluut een onvergetelijke dag bezorgen!

Deze sportieve Jaguar F-Type Cabrio staat bekend onder auto liefhebbers om zijn prachtige V6 motor geluid, De auto is voorzien van een 3.0 liter V6 motor met maar liefst 340 pk. Dit in combinatie met het dubbele uitlaatsysteem en het uiterlijk van de auto zorgen er voor dat deze Jaguar een echte blikvanger is!

Als auto liefhebber zijnde is meerijden in deze auto natuurlijk al ervaring op zich, maar hoe geweldig zou het voelen om zelf de macht over het stuur te hebben? Wij bieden u de mogelijkheid! Het is namelijk mogelijk bij ons de auto te huren zonder chauffeur. De enige voorwaarde die hier aan verbonden zit is dat de bestuurder minimaal 1 jaar in het bezit moet zijn van een B-Rijbewijs.

Deze Jaguar F-Type Cabrio is te huren voor slechts 699,- per dag. Bij deze prijs inbegrepen zitten 150 vrije kilometers inclusief btw en verzekering. Na deze 150 vrije kilometers wordt er een tarief gerekend van slechts 0,99,- per gereden kilometer.

Specifications

Pickup Location: Breng- en haal service mogelijk in overleg
Fuel Policy: Exclusief brandstof
Mileage allowance: 150 km vrij
Gearbox: Manual
Doors: 3
Passengers: 2
Luggage:

Features

Leave a comment