€249
Per Day
€-
Per Hour
€-
Per Transfer Aeroport

MG B Cabriolet

Altijd al de wens gehad om in een MG B te rijden? Wij bieden u de mogelijkheid! Of het nou voor jouw trouwdag, gala of gewoon zomaar als mooie ervaring is. Deze MG B gaat jou als auto liefhebber zijnde absoluut een onvergetelijke dag bezorgen!

Deze Britse auto werd maar een korte tijd geproduceerd, van 1962 tot 1980. De MG B cabriolet rolde in 1965 van de band en werd datzelfde jaar nog vervoerd naar Nederland. Tegenwoordig is de witte MG B te huren voor bijvoorbeeld een trouwdag, schoolgala of dagje uit. De oldtimer heeft plek voor twee personen.

Meerijden is zo’n klassieker is natuurlijk al een ervaring op zich maar het is zelfs mogelijk om zelf te rijden. Daarbij is het verplicht om minimaal 1 jaar in bezit te zijn van een autorijbewijs. Zo is de ervaring helemaal compleet, zelf rijden in een klassieke MG B uit 1965.

Deze MG B Cabriolet is te huren voor slechts €249,- per dag. Bij deze prijs inbegrepen zitten 100 vrije kilometers. Na deze 100 vrije kilometers wordt er een tarief gerekend van slechts €0,35 per gereden kilometer.

Specifications

Pickup Location: Breng- en/of haalservice mogelijk
Fuel Policy: Full to Full
Mileage allowance: 100km
Gearbox: Manual
Doors: 2
Passengers: 2
Luggage:

Features

Leave a comment