€249
Per Day
€-
Per Hour
€-
Per Transfer Aeroport

Mini Cooper

Altijd al de wens gehad om in een Mini Cooper te rijden? Wij bieden u de mogelijkheid! Of het nou voor jouw trouwdag, gala of gewoon zomaar als mooie ervaring is. Deze Mini gaat jou als auto liefhebber zijnde absoluut een onvergetelijke dag bezorgen!

De Mini Cooper werd in de jaren ’60 geïntroduceerd in Engeland, tot 1970 werd het klassieke model geproduceerd. Later kwamen er verschillende nieuwe generaties zoals deze in 1988. De productie werd niet meer alleen in Engeland gedaan maar zelfs in Nederland. Deze witte Mini is in Nederland geproduceerd.

Zelf een dagje op pad met deze oldtimer? Of wil jij de Mini Cooper gebruiken als trouwauto? Dat kan! Het is mogelijk om zelf de auto te bestuderen. Dit kan als je minimaal één jaar in het bezit bent van een geldig Nederlands autorijbewijs. Een dag op pad met deze mooie klassieker is dus dichterbij dan jij denkt.

Deze witte Mini Cooper is te huren voor slechts €249,- per dag. Bij deze prijs inbegrepen zitten 100 vrije kilometers inclusief btw en verzekering. Na deze 100 vrije kilometers wordt er een tarief gerekend van slechts €0,35 per gereden kilometer.

Specifications

Pickup Location: Breng- en/of haalservice mogelijk
Fuel Policy: Full to Full
Mileage allowance: 100km
Gearbox: Manual
Doors: 2
Passengers: 4
Luggage:

Features

Leave a comment