€449
Per Day
€-
Per Hour
€-
Per Transfer Aeroport

Porsche 911 Targa

Altijd al de wens gehad om in een Porsche 911 Targa te rijden? Wij bieden u de mogelijkheid! Of het nou voor jouw trouwdag, gala of gewoon zomaar als mooie ervaring is. Deze Porsche gaat jou als auto liefhebber zijnde absoluut een onvergetelijke dag bezorgen!

De Porsche 911 is zonder enige twijfel het bekendste model van het Duitse automerk Porsche. De eerste werd ontworpen in 1964 en tot op de dag van vandaag worden er nieuwe versies van gemaakt. Deze Porsche 911 Targa komt uit 1979 en is uniek door het mooie geluid. Targa is een versie waarbij een cabriolet gecombineerd is met de veiligheid van een rolbeugel.

De luxe auto heeft twee plekken en het is daarom wenselijk om zelf te mogen rijden. Zelf rijden is mogelijk voor iedereen die langer dan 1 jaar in het bezit is van het B-rijbewijs. Met een open dak over de snelweg rijden? Jij kunt het zelf ervaren met deze mooie klassieker.

Deze Porsche 911 Targa is te huren voor slechts €449,- per dag. Bij deze prijs inbegrepen zitten 100 vrije kilometers. Na deze 100 vrije kilometers wordt er een tarief gerekend van slechts €0,35 per gereden kilometer.

Specifications

Pickup Location: Breng- en/of haalservice mogelijk
Fuel Policy: Full to Full
Mileage allowance: 100km
Gearbox: Manual
Doors: 2
Passengers: 2
Luggage:

Features

Leave a comment