€349
Per Day
€-
Per Hour
€-
Per Transfer Aeroport

Porsche Speedster

Altijd al de wens gehad om in een Porsche Speedster te rijden? Wij bieden u de mogelijkheid! Of het nou voor jouw trouwdag, gala of gewoon zomaar als mooie ervaring is. Deze Porsche gaat jou als auto liefhebber zijnde absoluut een onvergetelijke dag bezorgen!

De Porsche Speedster was de eerste productie auto ooit van het merk Porsche. De eerste rolde al van de band in 1948, ruim zeventig jaar geleden. Dit model is een replica van het model dat in 1958 werd gebouwd. Wij hebben dit model zelf in Nederland laten bouwen, dus unieker kan het niet.

Als auto liefhebber zijnde is meerijden in deze auto natuurlijk al ervaring op zich, maar hoe geweldig zou het voelen om zelf de macht over het stuur te hebben? Wij bieden u de mogelijkheid! Het is namelijk mogelijk bij ons de auto te huren zonder chauffeur. De enige voorwaarde die hier aan verbonden zit is dat de bestuurder minimaal 1 jaar in het bezit moet zijn van een B-Rijbewijs.

Deze Porsche Speedster is te huren voor slechts €349,- per dag. Bij deze prijs inbegrepen zitten 100 vrije kilometers. Na deze 100 vrije kilometers wordt er een tarief gerekend van slechts €0,35 per gereden kilometer.

 

Specifications

Pickup Location: Breng- en/of haalservice mogelijk
Fuel Policy: Full to Full
Mileage allowance: 100km
Gearbox: Manual
Doors: 2
Passengers: 2
Luggage:

Features

Leave a comment