€349
Per Day
€-
Per Hour
€-
Per Transfer Aeroport

Volkswagen bus geel

De Volkswagen bus geel is een opvallende verschijning, die niet onopgemerkt voor kan rijden. Gaan jullie deze auto huren? Reken er maar op dat er veel naar jullie gezwaaid gaat worden. Het T2 model is nog steeds in de originele gele kleur uit 1975.

Dit Volkswagen busje is gebouwd in Nederland en sinds 1975 goed onderhouden. In de oldtimerbus is plek voor 9 personen tijdens het rijden, voldoende voor de hele familie dus. De bijnaam Miss Sunshine is niet voor niets want iedereen krijgt meteen een lach op zijn of haar gezicht van deze mooie klassieker.

Het is een optie om zelf de auto te besturen, geweldig toch? Dit kan wanneer jij minimaal één jaar in het bezit bent van een rijbewijs. Het is ook een optie om de luxe auto inclusief chauffeur te huren, houd dan wel rekening met het aantal personen dat in de auto past.

De Volkswagen bus geel is te huur vanaf €349,- per dag. Dit is inclusief 100 vrije kilometers, btw en verzekering. Wil je meer dan 100 kilometer per dag rijden? Geen probleem dit kan tegen een tarief van slechts €0,35 per gereden kilometer.

Specifications

Pickup Location: Breng- en/of haalservice mogelijk
Fuel Policy: Vol is vol
Mileage allowance: 100km
Gearbox: Manual
Doors: 2
Passengers: 9
Luggage:

Features

Leave a comment