€349
Per Day
€-
Per Hour
€-
Per Transfer Aeroport

Volkswagen bus perzik

De kleur perzik is op deze bus echt geweldig, de Volkswagen bus perzik is daarom een echte eyecatcher. Dit busje huren voor een date of om te vieren dat jij een jubileum hebt met jouw partner? Dat kan alleen maar een geweldig succes zijn. Het is mogelijk om met acht personen in de bus te rijden maar met twee is ook mee dan genoeg.

Vooral in combinatie met de kersenbloesem is de bus echt een waar plaatje. Dus willen jullie ook dit beeld? Ga dan in de lente op pad met de perzikkleurige bus.

Het is een optie om zelf de auto te besturen, geweldig toch? Dit kan wanneer jij minimaal één jaar in het bezit bent van een rijbewijs. Het is ook een optie om de luxe auto inclusief chauffeur te huren, houd dan wel rekening met het aantal personen dat in de auto past.

De Volkswagen bus perzik is te huur vanaf €349,- per dag. Dit is inclusief 100 vrije kilometers, btw en verzekering. Wil je meer dan 100 kilometer per dag rijden? Geen probleem dit kan tegen een tarief van slechts €0,35 per gereden kilometer.

Specifications

Pickup Location: Breng- en/of haalservice mogelijk
Fuel Policy: Vol is vol
Mileage allowance: 100km
Gearbox: Manual
Doors: 3
Passengers: 8
Luggage:

Features

Leave a comment