€449
Per Day
€-
Per Hour
€-
Per Transfer Aeroport

Volkswagen bus T1 rood

De originele  Volkswagen bus T1 rood is er eentje van het eerste model, dat tussen 1950 en 1970 werd geproduceerd. Het model is officieel de T1 Spijlbus uit 1972. De kleuren rood en wit zorgen ervoor dat de bus vaak Red Velvet genoemd wordt. Er kunnen maximaal acht personen in het busje meerijden.

Onderweg zullen er veel mensen naar jullie zwaaien, zwaai vooral terug. Het is een oldtimerbus die bij iedereen een glimlach op het gezicht verzorgd. Ook kan de bus gebruikt worden als trouwbus.

Het is een optie om zelf de auto te besturen, geweldig toch? Dit kan wanneer jij minimaal één jaar in het bezit bent van een rijbewijs. Het is ook een optie om de luxe auto inclusief chauffeur te huren, houd dan wel rekening met het aantal personen dat in de auto past.

De Volkswagen bus T1 rood is te huur vanaf €449,- per dag. Dit is inclusief 100 vrije kilometers, btw en verzekering. Wil je meer dan 100 kilometer per dag rijden? Geen probleem dit kan tegen een tarief van slechts €0,35 per gereden kilometer.

Specifications

Pickup Location: Breng- en/of haalservice mogelijk
Fuel Policy: Vol is vol
Mileage allowance: 100km
Gearbox: Manual
Doors: 3
Passengers: 8
Luggage:

Features

Leave a comment