€349
Per Day
€-
Per Hour
€-
Per Transfer Aeroport

Volkswagen bus zandkleur

De mooie Volkswagen bus zandkleur komt het beste tot zijn recht in de mooie natuur. Van de Nederlandse stranden tot de bossen van de Veluwe, het kan allemaal met de Volkswagen bus. Deze T2B type bus komt uit 1976 en is gebouwd in Nederland. Een echte oldtimer dus die nog altijd in perfecte staat is.

Houd er wel rekening mee dat de bus niet gek is op snelheid, daarom is het handig om snelwegen te vermijden. Een extra bijkomend voordeel is dat jullie dan plekken ontdekken die je anders nooit had bezocht.

Het is een optie om zelf de auto te besturen, geweldig toch? Dit kan wanneer jij minimaal één jaar in het bezit bent van een rijbewijs. Het is ook een optie om de luxe auto inclusief chauffeur te huren, houd dan wel rekening met het aantal personen dat in de auto past.

De Volkswagen bus zandkleur is te huur vanaf €349,- per dag. Dit is inclusief 100 vrije kilometers, btw en verzekering. Wil je meer dan 100 kilometer per dag rijden? Geen probleem dit kan tegen een tarief van slechts €0,35 per gereden kilometer.

Specifications

Pickup Location: Breng- en/of haalservice mogelijk
Fuel Policy: Vol is vol
Mileage allowance: 100km
Gearbox: Manual
Doors: 3
Passengers: 8
Luggage:

Features

Leave a comment