€450
Per Day
€-
Per Hour
€-
Per Transfer Aeroport

Volkswagen camper oranje

Een roadtrip door ons eigen land? Het klinkt misschien niet aantrekkelijk maar dat is het zeker wel. Ga met deze Volkswagen camper oranje een weekend op pad door ons land. Bezoek mooie plekken zoals Muiderslot, Kinderdijk of Giethoorn. Overnacht op een rustige camping en wordt wakker met het zonnetje in jouw gezicht.

Je kunt ervoor kiezen om samen met jouw partner te gaan maar met het gezin of andere familieleden is ook een optie. Er is plek voor vier personen om te slapen dus er is voldoende plek.

Het is een optie om zelf de auto te besturen, geweldig toch? Dit kan wanneer jij minimaal één jaar in het bezit bent van een rijbewijs. Het is ook een optie om de luxe auto inclusief chauffeur te huren, houd dan wel rekening met het aantal personen dat in de auto past.

De Volkswagen camper oranje is te huur vanaf €450,- per dag. Dit is inclusief 100 vrije kilometers, btw en verzekering. Wil je meer dan 100 kilometer per dag rijden? Geen probleem dit kan tegen een tarief van slechts €0,35 per gereden kilometer.

Specifications

Pickup Location: Breng- en/of haalservice mogelijk
Fuel Policy: Vol is vol
Mileage allowance: 100km
Gearbox: Manual
Doors: 3
Passengers: 4
Luggage:

Features

Leave a comment