€249
Per Day
€-
Per Hour
€-
Per Transfer Aeroport

Volkswagen Kever cabrio blauw

Op pad met zo’n prachtige klassieker? Deze droom kan werkelijkheid worden! De Volkswagen Kever is inzetbaar voor allerlei evenementen zoals een bruiloft, gala of gewoon zomaar. Het belooft een onvergetelijke dag te worden als jij op avontuur gaat met deze luxe auto.

De Volkswagen Kever is een vrolijke auto uit 1969, die door de diamant blauwe kleur prachtig schittert in de zon. In de auto kunnen vier personen zitten en het cabriodak kan open. De zacht blauwe kleur zorgt voor een romantische uitstraling, ook ideaal voor op een bruiloft dus.

Het is een optie om zelf de auto te besturen, geweldig toch? Dit kan wanneer jij minimaal één jaar in het bezit bent van een rijbewijs. Het is ook een optie om de luxe auto inclusief chauffeur te huren, houd dan wel rekening met het aantal personen dat in de auto past.

De Volkswagen Kever Cabrio blauw is te huur vanaf €249,- per dag. Dit is inclusief 100 vrije kilometers, btw en verzekering. Wil je meer dan 100 kilometer per dag rijden? Geen probleem dit kan tegen een tarief van slechts €0,35 per gereden kilometer.

Specifications

Pickup Location: Breng- en/of haalservice mogelijk
Fuel Policy: Full to Full
Mileage allowance: 100km
Gearbox: Manual
Doors: 2
Passengers: 4
Luggage:

Features

Leave a comment