€249
Per Day
€-
Per Hour
€-
Per Transfer Aeroport

Volkswagen Kever cabrio mintgroen

Een unieke, sfeervolle en ook nog eens fotogenieke auto huren? Dan is de Volkswagen Kever cabrio mintgroen echt iets voor jou. In de zomermaanden is het heerlijk om met het cabriodak open te rijden en te genieten van de frisse buitenlucht. Het is super leuk om deze mooie oldtimer een dagje te huren.

Er zijn een aantal gelegenheden waar deze Kever ideaal voor is zoals een puzzeltocht met vrienden of familie, een picknick date, een trouwauto of gewoon als leuk dagje weg met een aantal vrienden.

Het is een optie om zelf de auto te besturen, geweldig toch? Dit kan wanneer jij minimaal één jaar in het bezit bent van een rijbewijs. Het is ook een optie om de luxe auto inclusief chauffeur te huren, houd dan wel rekening met het aantal personen dat in de auto past.

De Volkswagen Kever cabrio mintgroen is te huur vanaf €249,- per dag. Dit is inclusief 100 vrije kilometers, btw en verzekering. Wil je meer dan 100 kilometer per dag rijden? Geen probleem dit kan tegen een tarief van slechts €0,35 per gereden kilometer.

Specifications

Pickup Location: Breng- en/of haalservice mogelijk
Fuel Policy: Vol is vol
Mileage allowance: 100km
Gearbox: Manual
Doors: 2
Passengers: 4
Luggage:

Features

Leave a comment