€249
Per Day
€-
Per Hour
€-
Per Transfer Aeroport

Volkswagen Kever cabrio wit

De Volkswagen Kever cabrio wit is een ideale auto voor verschillende gelegenheden. Een mooie auto om te huren als trouwauto maar ook voor een dagje weg met vrienden. Er zijn ontzettend veel opties, zoals het toevoegen van een picknickmand of een puzzeltocht. Er is plek voor vier personen in deze Kever.

De Kever komt uit 1979 en heeft zowel een wit cabrio dak als een zwart dak. Geef dit door bij de boeking, waar gaat jullie voorkeur naar uit. Het is mogelijk om zelf te rijden, de enige voorwaarde is dat de bestuurder minimaal één jaar in het bezit van een rijbewijs moet zijn.

Het is een optie om zelf de auto te besturen, geweldig toch? Dit kan wanneer jij minimaal één jaar in het bezit bent van een rijbewijs. Het is ook een optie om de luxe auto inclusief chauffeur te huren, houd dan wel rekening met het aantal personen dat in de auto past.

De Volkswagen Kever cabrio wit is te huur vanaf €249,- per dag. Dit is inclusief 100 vrije kilometers, btw en verzekering. Wil je meer dan 100 kilometer per dag rijden? Geen probleem dit kan tegen een tarief van slechts €0,35 per gereden kilometer.

Specifications

Pickup Location: Breng- en/of haalservice mogelijk
Fuel Policy: Vol is vol
Mileage allowance: 100km
Gearbox: Manual
Doors: 2
Passengers: 4
Luggage:

Features

Leave a comment