€199
Per Day
€-
Per Hour
€-
Per Transfer Aeroport

Volkswagen Kever zwart

Een chique en luxueuze auto huren? Dan is de Volkswagen Kever zwart echt iets voor jullie. Dit model Kever uit 1966 is een parel voor het oog. Mede daardoor is het een ideale auto om te huren als trouwauto. Een spectaculaire entree gegarandeerd en hoogstwaarschijnlijk niemand die dezelfde trouwauto heeft.

Maar ook voor een simpel dagje weg met vrienden of familie is deze Kever een goede keuze. Er is plek voor vier personen, inclusief bestuurder. Een dagje langs de mooiste kastelen van Nederland of actief bezig met een puzzeltocht.

Het is een optie om zelf de auto te besturen, geweldig toch? Dit kan wanneer jij minimaal één jaar in het bezit bent van een rijbewijs. Het is ook een optie om de luxe auto inclusief chauffeur te huren, houd dan wel rekening met het aantal personen dat in de auto past.

De Volkswagen Kever zwart is te huur vanaf €199,- per dag. Dit is inclusief 100 vrije kilometers, btw en verzekering. Wil je meer dan 100 kilometer per dag rijden? Geen probleem dit kan tegen een tarief van slechts €0,35 per gereden kilometer.

Specifications

Pickup Location: Breng- en/of haalservice mogelijk
Fuel Policy: Vol is vol
Mileage allowance: 100km
Gearbox: Manual
Doors: 2
Passengers: 4
Luggage:

Features

Leave a comment