€290
Per Day
€-
Per Hour
€-
Per Transfer Aeroport

Volvo Amazon

Altijd al de wens gehad om in een Volvo Amazon te rijden? Wij bieden u de mogelijkheid! Of het nou voor jouw trouwdag, gala of gewoon zomaar als mooie ervaring is. Deze Volvo gaat jou als auto liefhebber zijnde absoluut een onvergetelijke dag bezorgen!

Een Volvo Amazon is een typisch Zweeds auto die maar ongeveer twintig jaar werd geproduceerd. Van 1956 tot 1970 zijn er in totaal ruim 600.000 modellen gebouwd. Dit type is de 121 uit 1960 in het gebroken wit. Het dak is zwart en dat zorgt voor een unieke combinatie van kleuren. Er zijn vier plekken in de auto beschikbaar.

Zelf een dagje op pad met deze oldtimer? Of wil jij de Volvo gebruiken als trouwauto? Dat kan! Het is mogelijk om zelf de auto te bestuderen. Dit kan als je minimaal één jaar in het bezit bent van een geldig Nederlands autorijbewijs. Een dag op pad met deze mooie klassieker is dus dichterbij dan jij denkt.

Deze witte Volvo Amazon is te huren voor slechts €290,- per dag. Bij deze prijs inbegrepen zitten 100 vrije kilometers inclusief btw en verzekering. Na deze 100 vrije kilometers wordt er een tarief gerekend van slechts €0,35 per gereden kilometer.

Specifications

Pickup Location: Breng- en/of haalservice mogelijk
Fuel Policy: Full to Full
Mileage allowance: 100km
Gearbox: Manual
Doors: 2
Passengers: 4
Luggage:

Features

Leave a comment