Ferrari huren

Dat het huren van een auto zich niet hoeft te beperken tot een simpele personenauto weet een ieder wel, maar heeft men vaak echt geen idee wat de mogelijkheden allemaal zijn. Zo is het zelfs mogelijk om een Ferrari te huren en zal deze mogelijkheid wel voor velen mogelijk maken om eindelijk eens zo een bolide zelf te mogen ervaren.

Ferrari F12 Berlinetta
De Ferrari F12 Berlinetta mag wel geen felle kleur hebben, maar de auto zelf is al genoeg om de aandacht
Read more.
Ferrari 458 Italia
Als je een echte Ferrari fan bent, dan gaat het niet lang duren voordat je de perfecte wagen voor je
Read more.

Wat heeft een Ferrari dan allemaal te bieden?

Het merk heeft altijd perfectie nagestreefd en was het dan ook geen wonder dat de eerst modellen die er werden geproduceerd al opmerkelijke prestaties neer begon te zetten bij diverse races. De basis voor de uitmuntende prestaties was hiermee gelegd en speelde ook de fraaie vormgeving een belangrijke rol bij het tot stand komen van de magie rond het merk. Elk model Ferrari of het nou om een klassieker gaat of een meer recente uitvoering, zal dus zeker in het oog springen. Het fors motorvermogen, de prachtige lijnen van de carrosserie en niet te vergeten het indrukwekkend geluid die de auto produceerd, maken zo een Ferrari tot een huurauto waar er wel veel vraag naar is. De prijzen voor de aanschaf en de hoge onderhoudskosten zorgen ervoor dat lang niet een ieder zo een Ferrari in de garage heeft staan. Geen nood, want door een Ferrari te huren is het voor een ieder mogelijk toch nog ervan te genieten.

Zo een Ferrari mag je dus wel zelf besturen

In tegenstelling tot veel exclusieve huurauto’s zoals klassiekers die vaak met een eigen chauffeur komen, mag zo een Ferrari dus wel zelf bestuurd worden en zorgt dat weer voor een aparte ervaring die jou zeker voor altijd zal bijblijven. Je behoort daarmee ook gelijk tot een selecte groep die ooit eens zelf achter het stuur van zo een auto plaats heeft mogen nemen. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je even het groot aantal onder de motorkap zal uittesten en ook nog eens kennis zal maken met de aparte wegligging van zo een Ferrari. Eenmaal op stap met de Ferrari is het ook een goed idee om gebruik te maken van de gelegenheid om gelijk de mooiste foto’s te laten maken en is het daarom ook niet vreemd dat veel stellen ervoor kiezen om zo een rode bolide als trouwauto te nemen. Ook voor promo activiteiten is een Ferrari geschikt omdat je er zeker van zal zijn dat er een groot aantal belangstellenden op af zullen komen. En wat dacht je van een apart feestje waarbij de gasten verrast zullen worden met een ritje in een heuse Ferrari.

Het is dus niet meer dromen geblazen om zelf in een Ferrari rond te kunnen rijden omdat je simpelweg er eentje kan huren en daarmee een lang gekoesterde wens in vervulling zal laten gaan. Kies daarbij jouw favoriete uit afhankelijk van het doel waarvoor het gehuurd wordt (huwelijk, feestje of gewoon eens jezelf verwennen) en informeer vooraf wel goed naar de gehanteerde voorwaarden.