Over ons

Wij van luxeautohuren.nl zijn een platform dat eigen auto’s verhuurd van het luxere segment voor welke gelegenheid dan ook. Het maakt voor ons niet uit of het nou een auto is voor jou trouwdag of voor bijvoorbeeld een gala, ons streven is om met ons grote aanbod aan verschillende stijlen auto’s jou een onvergetelijke dag te bezorgen in jou droomauto. Of je nou liever in een enorm luxe Audi S5 rijdt of toch liever in een iconische Amerikaanse muscle car, wij bieden u de mogelijkheid!

Waarom voor ons kiezen?

Wij denken vanuit de klant, als u een bepaalde wens heeft zullen wij ons uiterste best doen om hieraan te voldoen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een breng/afhaal service van de auto op een door u gekozen locatie en tijdstip. Ook is het bij ons mogelijk om het gemak van een chauffeur bij te boeken. Voor vragen hier over verwijs ik u graag door naar het contact formulier op onze website.

Ben jij eigenaar van een prachtige luxe auto?

Ben jij zelf eigenaar van een prachtige luxe auto en zou jij jou auto beschikbaar willen stellen voor verhuur voor verschillende gelegenheden? Neem dan contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken wat betreft jou advertentie op onze website om een zo groot mogelijk bereik te genereren.