Porsche huren

Welke auto heeft nu een boxermotor aan de achterzijde geplaatst en neemt een prominente plaats in binnen de wereld van sportauto’s? De kans dat deze vraag verkeerd beantwoord zal worden is bijzonder klein en heeft Porsche de reputatie welke het nu geniet in de loop van een groot aantal jaren weten op te bouwen. De eerste modellen waren vrij eenvoudig uitgevoerd, maar was de luchtgekoelde boxermotor al aanwezig. Ook de typische vorm waarmee alle Porsches tot heden nog mee worden geassocieerd is afgeleidt van de eerste Porsche en deed die veel denken aan het ontwerp van de VW Kever.

No Post found

Al gauw drong het merk door tot het topsegment

Waar de eerste Porsche over een eenvoudige 4-cilinder boxermotor beschikte, is dat tegenwoordig wel anders gesteld en zijn de krachtige motoren in staat de auto’s in een paar kleine seconden van 0 naar 100km/u voort te stuwen. De bestuurder, maar zeker ook de medepassagiers, zullen dat alles wel als spannend ervaren en is het motorgeluid dat daarbij geproduceerd worden zeker iets dat je nog lang zal blijven herinneren. De wegligging wordt wordt als uitermate stabiel beschreven en komt dat mede door de achterin geplaatste motor.  Bij de nieuwere modellen zoals de Cayenne is de motor echter gewoon aan de voorzijde geplaatst, maar doet dat zeker geen afbraak aan het gevoel die zo een Porsche te bieden heeft.  De nieuwere modellen zijn trouwems wat anders dan traditioneel vormgegeven en draagt dat ook bij aan de keuzemogelijkheden die er zijn bij het willen huren van een Porsche.

Een SUV Porsche is wel een aparte auto

De  911 modellen zijn veruit de meest populaire en denken velen nog aan dit model bij het horen van de naam Porsche. Wie het echter (letterlijk) hogerop wilt zoeken kan echter ook voor een Cayenne kiezen en is dit stoer SUV model een imposante verschijning bijgestaan door een krachtige motor.  Het is voor elke gelegenheid dat de Cayenne gebruikt kan worden, voor het rondrijden van zakenpartners of als huwelijksauto.  Ook de ruimte die zo een model biedt  maakt het geschikt voor wat  meer personen. Natuurlijk zijn ook de andere modellen geschikt voor deze gelegenheden en is alles gewoon een kwestie van jouw persoonlijke smaak.

Maak dus gebruik van de legendarische reputatie van Porsche door er eentje te huren en kan je daarbij ook nog gebruik maken van een groot aantal modellen, van klassiek tot modern en groot tot klein.  En rit met zo een Porsche wordt door de krachtige motor, perfecte wegligging en het prachtig interieur tot een ware belevenis gemaakt. Wacht dus een speciale gelegenheid af of ga er een dagje gewoon voor om een geliefde of jezelf te verassen met een zo een Porsche.